Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Klinik for Velvære

 Signe Topholm

Proffesions bachelor i Psykomotorisk Fysioterapi, Akupunktør og Massør - efteruddannet i Kranio Sacral

Maj-Britt Brandi, Klinik Ren-Velvære:

Vi kan hermed bekræfte, at Signe har været ansat som fysiurgisk massør og akupunktør hos REN velvære fra 3 august 2009 til 31 juli 2010.

Signe har hurtig fået en fast klientgruppe, som har været utrolig glade for hendes behandlinger. Signe har stor empati og indlevelse i sine behandlinger, og agerer roligt og meget professionelt overfor hver eneste klient. Vi har modtaget utallige positive tilbagemeldinger fra tilfredse klienter.

Signe har været en stabil arbejdskraft og er en utrolig behagelig og dejlig person at omgåes.

Vi medgiver hermed Signe vores varmeste anbefalinger.

Miaja Veilberg: At få massage af Signe var en meget afspændende og behagelig oplevelse! Man kan mærke at hun har stor erfaring, udover at have helt tjek på det fysiologiske og anatomiske, mærkes det også tydeligt at hun har det psykiske afspekt med. En helhedsoplevlese med hjertet på rette sted. Kan varmt anbefales! 

Charlotte Vester Yde: Jeg anbefaler gerne Signe til andre interesserede. Hun er rolig, afbalanceret og imødekommende. Det giver ud over den gode og behagelige behandling, en dejlig og afslappende oplevelse af være i hendes selskab og gode varme hænder. Jeg føler mig meget afspændt, hel og sammenhængende efter hver behandling. Det er en gave jeg nyder at kunne give mig selv. 

Mathilde Broberg: Under min graviditet fik jeg gravidmassage hos Signe. Tidligt i graviditeten var massagen god, fordi den gav tid til intimitet og nærvær med maven og den nye krop, som var under konstant forandring. Som graviditeten skred frem var især mit haneben blevet ømt og jeg havde tendens til vand i ben og fødder. Men graviditetsmassagen var med til at jeg også kunne nyde den sidste del af min graviditet. Jeg var utrolig glad for graviditetsmassagen og den energi og ro, som Signe kunne fylde et rum og en massage med.

Lismari: Jeg er rigtig glad for at få massage hos Signe, fordi jeg får en rolig og tryg behandling som gør at jeg kan slappe af og få fuldt udbytte af massagen. Det er en dejlig, professionel og grundig massage og jeg anbefaler Signe til andre der trænger til at give kroppen en god behandling! 

Kathrine Leinum: Jeg har blandt andet fået behandling af Signe mens jeg har været gravid. Det var så utrolig godt – både for mig og min lille søn, og jeg gik altid derfra med ny healende energi, og med en dejlig, rolig og nærende følelse. I de sidste måneder af graviditeten fik jeg meget vand i kroppen, og mine led var efterhånden ret belastede af den ekstra vægt. Her hjalp det mig rigtig meget at komme hos Signe. Også efter jeg havde født har det givet meget at få behandlinger. Her har Signe hjulpet mig med at komme i balance igen – balance i de mange hormoner der er i kroppen gennem en graviditet, og også balance i alt det overvældende der er igennem selve fødslen og alt det nye, der følger med at blive mor. Så både mentalt og kropsligt har det givet mig meget at komme hos Signe, som hermed får mine varmeste anbefalinger. Jeg kan kun råde andre til at få behandling af hende – det er en gave du bør unde dig selv! 

Steen W. Elkjær-Christensen:

Jeg har flere gange modtaget behandling af Signe Topholm, primært pga. muskelspændinger og stress. Hun er altid meget kompetent og professionel, med en ro og dybde der fylder hele lokalet. Det er tydeligt at hun har flere års erfaring, med den måde hun kan mærke, selv de små, forskellige spændinger i musklerne på. Det er en sand fornøjelse at gå derfra hver gang, lettet, afspændt og en behagelig ro, i både hoved og krop. Jeg kan kun anbefale behandling Signe Topholm.

0