Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Klinik for Velvære

 Signe Topholm

Proffesions bachelor i Psykomotorisk Fysioterapi, Akupunktør og Massør - efteruddannet i Kranio Sacral

Angstreduktion

Der vil ofte være mange stress symptomer forbundet med angst. Derfor arbejder jeg i første del af angstbehandlingen med stressreduktion for at understøtte din krops behov for hvile og restitution. Derefter danner vi os sammen et overblik over angstens mønstre med udgangspunkt i, hvordan du oplever at din angst kommer til udtryk, i hvilke situationer den opstår og hvilken indflydelse den har på dit liv.

Med udgangspunkt i hvordan du oplever din angst, vil behandlingsforløbet gøre det mere klart for dig, hvorfor og hvordan din krop reagerer på angst og hvilke mekanismer, der er tilknyttet den kropslige reaktion.

Behandlingerne understøtter din evne til at aflæse og genkende din krops signaler, ikke kun på angsten, men også på de signaler, der understøtter behovet for ro og hvile.

Angstsymtomer

Der findes flere forskellige angstlidelser, som f.eks. generaliseret angst, socialfobi, sygdomsangst og panikangst, og disse kan alle variere i sværhedsgrad og omfang. Symptomerne på lidelserne kan både være psykiske, fysiske og adfærdsmæssige, men de varierer også i forhold til den form for angstlidelse, der er tale om. Derudover genkender mange mennesker med angst symptomer fra mere end en enkelt angstlidelse. De mest typiske symptomer på angst er en generel følelse af uro i kroppen, nervøsitet, ængstelighed og hjertebanken

Kropslige metoder, som skaber ro i tankerne

Med PMT Fysioterapi får du - udover beroligende kropslig behandling - også relevante øvelser der fokuserer på kropsbevidsthed, ro, hvile og nærvær. Du lærer at lytte til, acceptere og håndtere din angst.

Du vil få teknikker, som skaber ro i tankerne og skærper din kontakt til nuet, som hjælp til selvhjælp. 

Du får vedarende postitiv effekt, fordi der arbejdes med dit helbred som helhed - en genvej til naturlig evne til selvregulering.