Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Klinik for Velvære

 Signe Topholm

Proffesions bachelor i Psykomotorisk Fysioterapi, Akupunktør og Massør - efteruddannet i Kranio Sacral

Som Fysiurgisk massør er jeg uddannet til og trænet i at behandle alle spændingsniveauer, fastlåsninger, skader, stress og blokeringer i kroppens forskelligartede væv. 

Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens anatomiske og fysiologiske opbygning, ud fra sammenhængen mellem dine muskler, led og organer der påvirker hinandens funktion.

Dit bindevæv behandles, styrkes og afspændes også med specifikke massageteknikker, såsom aktivering af akupressur punkter og meridianer.

Jeg tilpasser det enkelte massagegreb til spændingstilstanden i din enkelte muskel. Herved "følger" jeg dine musklers elasticitet, i stedet for at manipulere dem. Denne "lyttende" tilgang understøtter din krops naturlige evne til at regenerere og hele sig selv.

Bindevævsmassage er en meget behagelig og afspændende massage, der giver dig ro og hjælper dit nervesystem og din naturlige evne til at regenerer og restituere. Massagen fjerner effektivt affaldsstoffer, der ophober sig i vævet som hårde knuder – såkaldte myoser. Myoser mindsker tilførslen af ilt og næringsstoffer til celler og væv, og kan give forskellige gener og smerter. Bindevævsmassage har desuden følgende positive effekt:

  • Balancerer dine enkelte musklers spændingstilstand
  • Forbedrer din kropsholdning
  • Reducerer smerter, da massagen aktiverer din krops udskillelse af endofiner, der er kroppens naturlige smertelindrende stof
  • Aktiverer og styrker dit immunsystem og dine organer
  • Forkorter restitutionstiden efter muskelskader
  • Hjælper muskelfibrene i at hele sig og undgå arvæv
  • Forebygger muskelinfiltrationer og fastklemte nerver
  • Forbedrer bevægeligheden i dine muskler og led
  • Hjælper din krop med at normalisere lymfesystemet og væskebalancen i celler, væv og blod.
  • Styrker din kropsbevidsthed og evne til at slappe af og mærke nærvær

Bindevævsmassage kan udover at forebygge og behandle en lang række kropslige symptomer på overbelastning, også behandle specifikke livsstilsrelaterede problemer såsom: musearm, golfalbue, spændingsrelateret hovedpine, iskiassmerter, overbelastningsskader m.m.

Du får vedarende postitiv effekt, fordi der arbejdes med dit helbred som helhed - en genvej til naturlig evne til selvregulering.