Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Klinik for Velvære

 Signe Topholm

Proffesions bachelor i Psykomotorisk Fysioterapi, Akupunktør og Massør - efteruddannet i Kranio Sacral

Behandling til børn u/14 år er en blid, løsnende og frigørende behandling, som bidrager til sundt og stærkt nervesystem og immunsystem, samt indre indro ro og afbalancering, hvilket alt sammen gaver dit barns udvikling og helbred på alle planer.

Rigtigt mange skolebørn døjer med træthed, koncentrationsbesvær, ømhed og smerter, lavt selvværd og mangel på motivation.

Også børnehavebørn, dagplejebørn og spædbørn kan være plaget af overbelastning, mistrivsel, spændingsproblematikker, skævheder i knogler og led fra fødslen, eller anden form for ubalance i kroppen, og har ligeledes stor gavn af at få god, omsorgsfuld, nærende behandling, der øger velvære og livsglæde..

Mor, far eller anden omsorgsperson er, hvis det ønskes, med under behandlingen.

Der kan efter ønske laves forløb der styrker barnets indlæringsevne, bl.a. ved brug af behandlingsteknikker og kropslige øvelser, der styrker forbindelsen mellem højre og venstre hjernehalvdel. Nyere hjerneforskning har vist, at PMT Fysioterapi har positiv effekt på barnets neuropsykologiske udvikling, ved at regulere, styrke og berolige barnets nervesystem, alt efter hvad det enkelte barn har brug for. 

Dit barn får vedvarende positiv effekt, fordi der arbejdes med dit barns helbred som helhed - en genvej til naturlige evne til selvregulering.