Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Klinik for Velvære

 Signe Topholm

Proffesions bachelor i Psykomotorisk Fysioterapi, Akupunktør og Massør - efteruddannet i Kranio Sacral

Du får bl.a. vist hvilke akuppressur punkter du selv kan aktivere, for at understøtte den positive virkning af behandlingerne. Herved får du et konkret redskab til at hjælpe dig selv og balancere hele dit immunsystem, organ-, fordøjelses-, og hormonsystem, således at du mellem hver behandling let kan gøre noget godt for dig selv og styrke dit helbred og velvære på alle planer.  

Derudover bidrager behandlingerne til din krops naturlige evne til selvregulering, blandt andet i forholdt til aktivering af det parasympatiske nervesystem, samt regulering af oxytocin og chi(livsenergi): 

Regulering af oxytocin

Det moderne samfunds store krav - dels fra vores omgivelser og ikke mindst fra os selv - øger udskillelsen af hormonet kortisol i vores krop. Kortisol kan kortvarigt fungere som en indsprøjtning af energi og en sanseskærper, mens langvarigt forhøjet kortisolniveau kan forsage stress, søvnløshed, overvægt, depression, astma og allergi. Heldigvis er vi mennesker også i stand til at producere hormonet oxytocin, som er kortisols modsætning og kroppens eget “antistress program“.

Når oxytocin udløses, hæmmes udskillelsen af kortisol. Herved sænkes vores puls, blodtryk og åndedræt; vi bliver rolige i stedet for urolige og kroppens blod løber mod immunsystem, organer og fordøjelsessystem i stedet for til muskler og hjerne. Oxytocin udløses blandt andet når du føler dig tryg og gør noget godt for dig selv. Det, der stimulerer frigørelsen af oxytocin allermest, er berøring, afspænding og bevægelse.

Regulering af dit energisystem

Behandlingerne hjælper frigørelsen af den naturlige energi, der bl.a. strømmer igennem vores meridiansystem, organsystem, muskler, led og knogler. Den naturlige energi er essentiel for vores helbred, fysisk, psykisk og spirituelt. Hvis der er blokering eller i ubalance det naturlige energiflow i vores krop, dannes der et fysisk symptom på ubehag eller sygdom. Det er derfor vigtigt at genoprette og vedligeholde kroppens energiflow. 

Effekt på nervesystemet

Når vi bliver udsat for belastning responderer det sympatiske nervesystem(kamp/flugt nervesystemet) med forskellige former for spændinger og blokeringer. Hvis spændingerne bliver siddende i vores nervesystem, opstår der symptomer som træthed, søvnløshed, angst, åndedrætsbesvær, lav stresstærskel med mere.

Behandlingerne hjælper dit nervesystem til - på en blid og nænsom måde - at forløse spændinger fra eventuelle overbelastninger, der i større eller mindre grad kan sidde fastlåst i dit centralnervesystem og i psoas muskel der korresponderer direkte med dit stress niveau. Herved regenerer dit nervesystem, fordi den parasympatiske del af nervesystemet(det beroligende nervesystem) bliver mere stabilt.

Hvad kan du selv gøre under behandlingen?

Det bedste du kan gøre for at lade behandligen få den bedste effekt er, at overgive dig til dig selv, og lade det der måtte dukke op få plads til at være eller blive udtrykt.

Du kan fokusere på din naturlige vejrtrækning for at vende din opmærksomhed indad. De fleste af os trækker vejret alt for overfladigsk, og en bedre og dybere vejrtrækning kan hjælpe til mere energi, flow og udrensning og fungere som en katalysator for de processer, som en behandling kan sætte i gang.

Du får vedarende postitiv effekt, fordi der arbejdes med dit helbred som helhed - en genvej til naturlig evne til selvregulering.