Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Klinik for Velvære

 Signe Topholm

Proffesions bachelor i Psykomotorisk Fysioterapi, Akupunktør og Massør - efteruddannet i Kranio Sacral

Stress reduktion

Stress reducerende behandling indeholder både en her-og-nu-indsats, med kropslig behandling og beroligelse af dit nervesystem, der reducerer din akutte belastning, og en forebyggende indsats hvor dit helbred som helhed er i fokus.

For at understøtte behovet for hvile og restitution gør jeg brug af forskellige former for afspændingsøvelser, og viser dig relevante akkupressur punkter som du kan selvbehandle på mellem hver behandling.

PM Fysioterapi tager altid udgangspunkt i forbindelsen mellem din fysiske og psykiske tilstand, og øger din egen fornemmelse og bevidsthed om kroppens signaler, således at du bliver i stand til at aflæse og genkende de signaler, din krop afsender. I denne forbindelse vil du gennem forskellige kropslige øvelser få stressreducerende redskaber og teknikker, sådan at du selv kan have indflydelse på dit stressniveau.

En anden vigtig del af behandlingen er at identificere årsagen til din stresstilstand. Derfor undersøger vi eventuelle uhensigtsmæssige antagelser og tankemønstre, som gør dig sårbar overfor stress, samt hvilken adfærd der enten øger eller reducerer dit stressniveau.

Symptomer på stress

Stress kan være en kortvarig, harmløs reaktion på noget, vi føler er meget udfordrende, som f.eks. en jobsamtale eller eksamen. Stress kan også være en langvarig tilstand, der kommer til udtryk ved både fysiske, psykologiske og adfærdsmæssige symptomer. Personer med langvarig stress oplever typisk flere af følgende symptomer:

  • træthed
  • søvnproblemer
  • irritation
  • en følelse af konstant underskud
  • glemsomhed
  • hyppig hovedpine
  • anspændthed
  • en generel følelse af uro i kroppen

Oplever du disse symptomer over længere tid, er det vigtigt, at du søger hjælp.

Bemærk, at stress kan ofte være relateret til søvnproblemer. I disse tilfælde anbefaler jeg, at I ser nærmere på behandling af søvnbesvær.

Du får vedarende postitiv effekt, fordi der arbejdes med dit helbred som helhed - en genvej til naturlig evne til selvregulering.